Vakantie Fotoshoot

Speciale Zomer aanbieding!

WAAR:                   Hoenderloo

WANNEER:        4 juli tot en met 14 juli

HOE LAAT:        19.00-21.00 uur

TIJDSDUUR:   15 minuten per shoot

PRIJS:                   € 50,-

BETALING:        Cash

Moeder dochter shoot in Bloemendaal

Boeken?

Om deze minishoot te reserveren, kun je telefonisch contact met mij opnemen via 06-2411775 of stuur een e-mail sturen naar: yvette@droombeeldfotografie.nl

De fotoshoots zijn dagelijks te boeken van 4 juli tot en met 13 juli, tussen 19.00 en 21.00 uur.

Kledingadvies:

Het allerbelangrijkste is dat jullie je comfortabel voelen in de kleding die jullie dragen. Maar ik adviseer kleding met felle kleuren (ivm reflecties), grote opdrukken, streepjes en Disney figuren te vermijden.Wit, beige, groen en pastel tinten die bij elkaar matchen doen het altijd erg goed bij deze locatie. Het hoeft zeker niet voor jullie allemaal exact hetzelfde te zijn maar probeer een maximum van 3 verschillende kleuren (incl wit) aan te houden.

Na de fotoshoot

Ga ik meteen voor jullie aan de slag en krijgen jullie de volgende dag toegang tot een digitale galerij, waar jullie zelf de drie leukste foto’s kunnen selecteren. Binnen 14 dagen na het maken van jullie keuze ontvangen jullie de uitgekozen foto’s rechtstreeks in jullie inbox (op hoge resolutie en social media formaat, klaar om te delen met geliefden of een mooie plek te krijgen in jullie huis.

Wat als het regent?

Ik houd op de dag zelf buienradar goed in de gaten en probeer tot ongeveer 2 uur voor jullie vertrek tijd vanaf huis het weer in de gaten te houden. Het kan in Nederland zo wisselvallig zijn, dit is vaak pas op de dag zelf goed in te schatten. Ik neem hiervoor contact met jullie op per mail, uiterlijk 3 uur voorafgaand van de shoot. Wanneer jullie niets van mij vernemen dan gaat de shoot gewoon door zoals we af- en besproken hebben.

Gezinsshoot met dochter op de veluwe in Hoenderloo
lieve omhelsing tijdens een loveshoot in het golden hour in de hei

“Love is not about how many days, weeks, or months you’ve been together, it’s all about how much you love each other every day.”

Pluk blindengeleidehond is een golden retriever