Contact Me

Get In Touch!

Tell me your story

 

Nu jullie mij een beetje beter hebben leren kennen ben ik natuurlijk reuze benieuwd naar jullie verhaal.

In het contactformulier kunnen jullie al iets over jezelf vertellen en wat jullie ideeën zijn.

Uiterlijk binnen 48 uur ontvangen jullie een reactie van mij terug. Wanneer het langer duurt, check vooral even je spambox. Het kan zijn dat mijn mailtje daarin terecht komt. Heb je een korte vraag of snel antwoord nodig stuur mij een WhatsApp bericht.

Volg mij op

Neem contact op met mij

Hoe zijn jullie bij mij gekomen?

11 + 8 =

Uitgebreid gedekte tafel voor het diner voor de bruidsgasten
Sweet table close up van muffinfs in plaats van een bruidstaart

Veel gestelde vragen

Mijn werkwijze

 

Wanneer mijn foto’s je aanspreken en je denkt wij zijn een match dan kunnen we een afspraak maken. Voor het kennismakingsgesprek kan ik naar jullie toe komen, spreken we ergens onderweg af op een leuke locatie of we spreken online af. Meteen de datum vastleggen kan natuurlijk ook. Kort voor je huwelijksdag spreken we elkaar dan nog even voor het doornemen van de laatste details en het bespreken van het programma. Op de dag zelf leg ik alles vast zonder heel nadrukkelijk aanwezig te zijn. In de weken erna selecteer ik de mooiste foto’s en bewerk ik alle beelden. Die krijg je na een week of vier tot zes aangeleverd op een USB samen met de photo slide op muziek en deze kom ik bij jou afleveren of we spreken ergens anders af. Je mag zelf de mooiste 30 beelden voor het album selecteren. Het duurt dan ongeveer een week of vier voordag je het album in huis hebt. Indien je een groter luxer album bestelt kunnen hier natuurlijk ook meer foto’s in. Dit zullen we dan samen bespreken.

Ideale duur en tijdsstip van de trouwreportage

Natuurlijk is deze keuze aan jullie. Voor een zeer divers aantal foto’s adviseer ik altijd minimaal een uur tijd te nemen voor het maken van foto’s. Dat is exclusief eventuele reistijd. Je zult zien dat de tijd voorbij vliegt. Het is ook tof om in de avond tijdens het gouden uur nog wat foto’s van jullie samen te maken. Heb je kans om dan nog een keer tien minuten tijd met mij in te plannen dan levert dat erg mooie foto’s op. De planning van de meeste bruiloften zorgt er voor dat we rond het middaguur gaan fotograferen met elkaar. Bij onbewolkt weer schijnt de zon erg fel en krijg je vaak harde schaduwen. Ik zoek dan ook altijd naar schaduwrijke plekjes. Wees gerust, ik ben in staat om onder alle omstandigheden mooie foto’s van jullie te maken.

Fotografeer je alleen in Nederland?

Nee, zeker niet! Ik reis graag met jullie mee. De tarieven hiervoor zijn gelijk, alleen komen er nog reis- en verblijfkosten bij. 

Social media

Jullie mogen de foto’s welke door mij zijn gemaakt, uiteraard plaatsen op je social media, mits jullie daarbij vermelden dat de foto’s zijn gemaakt door Droombeeld Fotografie of een foto met logo.

(Instagram @Droombeeldfotografie  / Facebook @Droombeeldfotografie en te taggen)

Het is niet toegestaan om de foto’s te bewerken. Ik heb de foto’s met veel liefde en tijd bewerkt, een bijvoorbeeld instagram filter e.d. is daarom niet toegestaan. Willen jullie meedoen met een fotowedstrijd of interview, dan hebben jullie mijn goedkeuring hiervoor nodig, waarschijnlijk vind ik dat super leuk, mits ik het van te voren weet & mijn naam is vermeld. Indien een leverancier bij bijvoorbeeld een bruiloft (kleding, bloemen e.d.) foto’s wil gebruiken. Dan dienen zij altijd de naamsvermelding te gebruiken zoals hierboven beschreven.

Auteursrechten?

Het auteursrecht van de foto’s ligt ten allen tijde bij de fotografe van Droombeeld Fotografie. De klant geeft de fotografe toestemming om de gemaakte foto’s van de klant te gebruiken voor promotie doeleinden op internet en in drukwerk. De klant ontvangt hiervoor geen vergoeding of restitutie. Indien de klant uitdrukkelijk niet wil dat de gemaakte foto’s van hem/haar of van overige personen gebruikt worden voor promotiedoeleinden zoals hierboven beschreven, dan dient de klant dit vooraf kenbaar te maken aan de fotografe via een email.

                             It’s Going to be Perfect!

               Let’s Plan Your

               Big Day!

 It’s Going to be Perfect!

               Let’s Plan Your

               Big Day!

Logo Droombeeld Fotografie

Adres

Yvette Eelman 

Korte Kleverlaan 44

2061 EE  Bloemendaal

E-Mail & Telefoon

Bedrijfsgegevens

KvK: 89719042

BTW: NL00475748B42

Yvette Eelman fotograaf Droombeeld Fotografie. Moody foto met een warme sfeer