About Me

Yvette Eelman Fotograaf bij droombeeld fotografie met hond

“Met mijn camera leg ik niet alleen beelden vast, maar ook emoties, liefde en herinneringen die voor altijd zullen blijven bestaan.”

Hi! Ik ben Yvette

Ik woon samen met Andre in het mooie Bloemendaal lekker dichtbij het strand en de duinen. Mijn liefde voor het fotograferen begon toen onze labrador pup Balu bij ons kwam wonen. Ik wilde ook van die mooie foto’s en geen toevalstreffers. Ik kwam erachter dat je eigen hond op de foto zetten best lastig is but anyway. Ik volgde diverse workshops van honden- en paardenfotografen en werd steeds enthousiaster. Toen ik een paar jaar geleden werd gevraagd als second shooter bij een bruiloft, wist ik daarna….dit wil ik. Niks mooiers is de liefde vastleggen van lieve mensen op hun trouwdag. Elke keer weer op een nieuwe locatie ergens in Nederland, wat een droombaan heb ik.

Yvette Eelman de fotograaf van droombeeld fotografie kijkt voor zich uit op NDSM eiland in Amsterdam

Ik ben dol op:

Chai Latte, Pepsi Max, Milka chocolade, rode & groene snoepjes (lekker zoet), en lekker eten en dan het liefst door iemand anders gemaakt hahaha!

Ik ben een echte dierenvriend, natuurliefhebber, Spanje fan, gek op de zon (skip de winter), nieuwe plekken ontdekken, reizen en hou van lange gesprekken op mooie zomeravonden.

Yvette Eelman de fotograaf van droombeeldfotografie in een korenveld fotograferend tijdens golden hour.

Verder ben ik:

Redelijk chaotisch, altijd stapeltjes met dingen overal in huis liggen, maar er ontstaan ook de meest creatieve ideeën.

Connectie met elkaar is voor mij heel belangrijk! Bij mij dus geen stijve gesprekken en eenrichtingsverkeer. Ik zal jullie op je gemak stellen en waar nodig is een aanwijzing geven waardoor het net iets mooier op beeld komt. Niemand zit te wachten op onnodige onderkinnen en vetrolletjes als het ook anders kan.

Zijn jullie enthousiast geworden en willen jullie mij beter leren kennen als fotograaf voor op jullie bruiloft of een andere shoot? Neem dan contact op via het contactformulier en ik hoop jullie snel te spreken.

 

Liefs Yvette